Hvad skal du have på som brudepige?

Brudepiger

Alle elsker et godt bryllup! Vi glæder os faktisk i mange måneder før. Dels fordi vi nu med en god grund kan gå ud og shoppe, men også fordi der er mange hyggelige begivenheder inden selve bryllupsfesten. Som brudepige vil du få mange opgaver i forbindelse med brylluppet. En af disse er i mange tilfælde at være med til at lave bordkort, hjælpe med bordplanen og hjælpe med buketten. Du skal også med ud og vælge selve brudekjolen eller i hvert fald hjælpe din brud med at finde frem til valg af smykker og opsætningen af håret. Det er den bedste dag for den, som skal giftes og du er med til at gøre den fantastisk.

Hvad skal du have på som Maide Of Hoour?

Det er meget forskelligt, hvilket tøj man skal have på som brudepige. Nogle brude vil gerne selv kunne vælge, hvad deres brudepiger skal have på. Andre brude er ligeglade og vil bare have deres brudepiger føler sig tilpas i det de selv har valgt. Er du en af sidst nævne, så er du heldig. Du kan nemlig selv bestemme, hvilket sæt af tøj du skal have på. Det er nemlig ikke alle piger, som er skabt til at have kjole på. For nogle er det bedre med en buksedragt eller en højtaljet nederdel.

Sådan finder du det helt rigtige outfit som brudepige

  • Hvilken størrelse er den rigtige?
  • Fremhæv dine former
  • Har du de rigtige accessories?
  • Hvilke sko skal du vælge?

Det er vigtigt at du vælger den rigtige tøjstørrelse, når du skal være brudepige til et bryllup. En ting er at du kommer til at både sidde og stå meget, men du er også meget i fokus. Er du ikke en pind i luften, som den kliche af brudepiger normalt er, så er der mange smukke kjoler i plus size. Disse kjoler, kan også fremhæve de rigtige former på dig og vil sidde meget mere behageligt. Valget af kjolen/buksedragten/nederdel er vigtig, men dine accessories og valg af sko er også vigtige. Derfor bør du bruge lidt tid på at finde det rigtige tøj, så du kan matche de andre ting.

Hvad skal du være opmærksom på som Maid Of Honour?

En af de vigtigste ting, som brudepige er at du ikke må overstråle bruden på hendes store dag. Derfor er valget af farver en vigtig ting. Du må aldrig have hvidt, sort eller rødt på til et bryllup. Hvid er uskyldens farve og signalere på samme måde som bruden, at du har en uskyld. Sort signalerer helt tilbage i tiden sorg. Derfor er mange klædt i sort til begravelser. Rød er en meget vovet farve og signalerer fristelser. Har du derfor med et overtroisk par at gøre, bør du undgå disse nuancer. Derimod kan du bevæge dig hen i nogle varme nuancer, som orange eller mørkegul. Du kan også undgå ensfarvede nuancer og gå efter en kjole med blomster motiver. Dette er flot til sommerbryllupper. En af de ting du skal undgå som brudepige er at have en for dyb kavalergang. Det vil stjæle for meget opmærksomhed og være upassende under omstændighederne.

Scroll til toppen