Sådan gør du smilet klar til den store dag

Det er ikke alle, der er født med drømmesmilet – uanset om der så er tale om skæve tænder, gule tænder eller manglende tænder. Det har for mange ikke den store betydning i hverdagen, selvom mange dog med vilje prøver at skjule det store smil. Det er dog en helt anden sag på bryllupsdagen – og det er faktisk uanset om det er en selv, der skal giftes eller man skal være brudepige til et bryllup. Her vil man bare se godt ud – koste hvad det vil – og her er smilet altså et vigtigt accessoires. Heldigvis er der meget man kan gøre for at rette op på smilet – og her kommer tandlægen ind som redning. Vi har her samlet nogle tandbehandlinger, som kan hjælpe dig med at få drømmesmilet, så du bliver klar til det store bryllup.

Tandblegning

Mange går rundt med gule tænder – og det er især, fordi der er mange grunde til, at man kan få gule tænder. Kaffe og te er blot et udpluk af drikke- og fødevarer, der giver gule tænder – og så er det også en naturlig del af aldringsprocessen. Det betyder dog ikke, at man skal acceptere sine gule tænder. Hos tandlægen kan man nemlig få foretaget en tandblegning, som er yderst effektiv – endda på meget kort tid. Det er altså bare med at få bestilt tid ved tandlægen, så dine tænder er perlehvide og klar til fotografen på bryllupsdagen.

Tandretning

Skæve tænder er også meget udbredt, og her handler det simpelthen om, at tænderne har ændret tandstilling gennem livet – især hvis man ikke har haft bøjle som barn. Det er dog også noget, man kan få rettet hos tandlægen, og endda med en tandbøjle, som er usynlig. Man skal altså ikke tage sig til takke med togskinner – og man skal heller ikke bære dem i flere år. Usynlige skinner i 6 måneder er faktisk nok til at få rettet tænderne, så det handler bare om at bestille tid hos tandlægen i god tid inden brylluppet.

Tandbro

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan du også få et pænt smil med en tandbro. En tandbro kan nemlig bruges til at erstatte manglende tænder, og så er der her tale om en fast løsning, så den vil føles som dine egne tænder. Behandlingen foregår over to tandlægebesøg, og når du går fra det andet besøg, vil du være indehaver af et smukt smil uden manglende tænder, som du helt sikkert bliver glad for at kunne vise frem til brylluppet.

Hvis du gerne vil have det smukke smil inden brylluppet, anbefaler vi, at du tager forbi en dygtig tandlæge, som også tilbyder gode priser. Vi kan her anbefale denne tandlæge i Brabrand.

Scroll til toppen