Sov som en prinsesse inden brylluppet

Uanset om det er dig, der skal giftes eller om du blot er gæst, så er søvn en vigtig faktor. Derfor er det vigtigt at du ligger komfortabelt med en god hovedpude, dyne og i noget lækkert sengetøj. En nyredt seng er altid lækker at sove i. En hemmelighed til en god nattesøvn, er at vælge en hovedpude, der passer til dig. Mange er ikke klar over, hvor mange forskellige typer af hovedpuder, der findes. Sover du meget på siden, skal du helst have en hovedpude, der støtter op om din nakke, men giver efter på dine trykpunkter. Du kan finde mange forskellige typer af trykaflastende hovedpuder fra anerkendte mærker, men det er ikke alle, der er lavet af skum, som er varmeregulerende. Et tempereret klima i soveværelset er ikke altid nok. Det kan også have en stor effekt på din nattesøvn om din hovedpude, dyne og sengetøj er lavet af varmeregulerende materialer. Du vil på den måde have et tørt sovemiljø også selvom du skulle afgive fugt i løbet af natten.

Hvor mange timer skal man sove for at få optimal søvn?

Man siger i gennemsnit at man skal sove 7,5 time om natten, men det er meget individuelt. Nogle har brug for mere søvn end andre. Derfor siger man som hovedregel mellem 6-9 timer. Uanset om du skal giftes elle ej, så er det vigtigt at være udsovet. Du kan læse mere om, hvilke fordele der er ved at få sovet ud. En af dem er blandt andet at have de rigtige redskaber. Bor du et sted, hvor der er meget støj vil det være en god ide at anskaffe dig et par ørepropper. Er du sensibel overfor lys, når din partner ser TV eller sover du i et rum, hvor solen står ind igennem vinduer tidligt, så kan du anskaffe dig en sovemaske. Denne maske vil mørklægge alt over dine øjne med en kølende gele eller i stof. Du kan trække den ned over dit ansigt uden besvær og tage den let af igen. Det er derfor ikke en gene at sove med den om natten. Derimod kan en kølende gele maske også undgå at give dig “Puffy Eyes” til brylluppet.

Hvorfor er det vigtigt at få nok søvn?

  • Det giver overskud til uforudsete situationer
  • Du får en smukkere hud med en god nattesøvn
  • En god nattesøvn frigiver den stress du har båret på
  • Det reducerer kroppens mængde af kortisol
  • Du ser slankere ud fordi kroppen har det godt

Uanset om du er brud, Maide of honour eller bare gæst, så er det vigtigt at du kan holde ud til en hel dag. Som brud er der mange ting, som du skal have styr på inden du skal stå ret i kirken. Du skal have sat hår, lagt makeup, hentet brudebuket og iføre dig den smukkeste brudekjole. Derudover er det også vigtigt at du får lidt morgenmad og ikke er dehydreret.

Hvilke opgaver skal din Made Of honour tage sig af?

Som brudepige er det vigtigt at du har husket alle de ting, som kan være vigtige for bruden i løbet af dagen. Det kan være makeup servietter, tamponer, bind, ekstra makeup, lim til øjenvipperne eller et par flade sneakers, samt en taske med tøj til dagen efter. Du skal gøre dagen for bruden så gnidningsfri som muligt, men stadig også tænke på dig selv. Derfor er det en god ide at få sovet igennem natten op til den helt store dag. Der er inden, som ved hvor længe festen er i gang. Nogle kan holde til den lyse morgen og andre går kold tidligt. Det har selvfølgelig noget at sige, hvad tid på dagen den store fest er sat til, samt hvad tid i skal være i kirken. Men der har i den grad også noget at sige, hvor godt du har sovet natten op til.

Scroll til toppen