Tips til at planlægge et bryllup

Der er nogle, som er utroligt gode til at planlægge bryllupper, og der er andre, som overhovedet ikke ved, hvor de skal starte. Hvis du hører til sidstnævnte gruppe, så er du bestemt kommet det rette sted. Her får du nemlig nogle gode tips til at planlægge et bryllup.

Forestil dig dit yndlingsbryllup og lav en kollage af bryllupsbilleder

Det er en god ide at visualisere dit drømmebryllup. Dermed får du en klar ide om, hvor du skal starte med planlægningen. Derefter kan du finde en masse forskellige bryllupsbilleder frem, som minder om dit drømmebryllup. Disse kan du sætte sammen til en kollage.

Når du skal printe kollagen ud, kan du have brug for noget blæk eller toner. Du kan for eksempel købe Lexmark toner.

Lav et budget

Det er en meget god ide at lave et budget, inden du begynder at bruge penge hist og her. Du bør således finde ud af, hvor meget du kan/vil bruge på brylluppet.

Lav en gæsteliste

Du skal selvfølgelig også vide, hvem der skal komme til dit bryllup. Så kom allerede nu i gang med gæstelisten, så du sikrer dig, at alle kan inviteres i tide.

Lav en plan for maden

Du bør også lave en plan for den mad, som skal spises til brylluppet.

Find ud af hvor det skal være

Du skal finde ud af, hvor brylluppet skal holdes. Du kan eventuelt starte med blot at finde ud af, om det skal holdes udendørs eller indendørs.

Find en dato

Du skal efterhånden også finde ud af, hvornår brylluppet skal holdes. Er der eventuelt en specifik dato, som brylluppet bare skal holdes til?

Spørg din partner til råds

Det er en god ide at spørge din partner til råds, når du planlægger brylluppet. På den måde sikrer du dig, at begge parter er tilfredse med brylluppet, når I kommer til bryllupsdatoen.

Scroll til toppen