Tips til bryllupsmiddagen

Brudepigen er en rigtig vigtig rolle til enhver bryllupsfest. Du skal naturligvis være ved brudens side og sørge for, at hun får en fantastisk oplevelse ved at gå til alters og sige ja til sin store kærlighed. Det oplever man sjældent mere end en gang i livet, og derfor skal det naturligvis også være helt perfekt. Men du kan imidlertid gøre bruden en endnu større tjeneste ved også at hjælpe til med at arrangere resten af bryllupsfesten. Du kan for eksempel give hende en hånd med, når der skal udvælges mad.

Hvor skal I spise henne?

Først er det relevant at gøre jer nogle tanker om, hvor I gerne vil spise henne. Det kan være, at I vil restaurant, men det kan også være, at I foretrækker at være i et privat hjem – for eksempel i haven. I så fald kan det være en god idé at anskaffe jer nogle bord bænkesæt, så der er god plads til alle gæsterne. På den måde kan de nyde et lækkert måltid mad i haven, og I slipper for at bekymre jer om, hvorvidt der er siddepladser nok til alle. Så kan det kun blive en fantastisk dag.

Menuen

I skal naturligvis også gøre jer nogle tanker om, hvad gæsterne skal have at spise. Her er det naturligvis brudeparret, der skal på banen – men du kan sagtens hjælpe dem med at få styr på, hvilke livretter de skal prioritere. Når I har planlagt menuen i grove træk, skal I selvfølgelig også finde ud af, om I selv vil stå for at lave den, eller om der skal en kok på banen. Du kan for eksempel være den perfekte brudepige ved at tilbyde at stå for at tage noget vin med eller måske en lækker kage. Ved et stort selskab kan det dog også blive nødvendigt med noget professionel hjælp, måske i form af nogle tjenere.

Scroll til toppen